Onze Partners

twee weten en kunnen meer dan één!

PARTNERS

Samenwerken met zakelijke partners. Met vaste samenwerkingspartners kunnen wij onze opdrachtgevers meer bieden dan alleen onze eigen expertise.

Door strategisch samen te werken, hebben we simpelweg meer te bieden:

– we vergroten ons aanbod, doordat we meer expertise kunnen bieden dan alleen onze eigen kennis en vaardigheden;
– twee weten nu eenmaal meer dan één;
– we kunnen (grote) projecten met een strakke deadline aannemen;
– als opdrachtgever hoeft u niet voor alle deelgebieden van een opdracht op zoek te gaan naar verschillende bureaus;
– wij kunnen onze diensten samen met partners aanbieden, die onze diensten ook kunnen opvangen bij afwezigheid.

Avenue Adviseurs werkt samen met Alpha Akoestiek uit Roden, met Jantril Trillingsmeters en Trillingsmetingen uit Oudwoude en met AVL Rental uit Groningen.

www.alpha-akoestiek.nl
Alpha Akoestiek heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van geluidtechnische voorzieningen voor de industrie. Het leveringsprogramma bestaat o.a. uit: geluidisolerende omkastingen, wanden en schermen, geluiddempers, coulissen en coulissendempers, rookgasdempers, trillingsisolatoren, absorptiematerialen, ontdreuningsmaterialen, geluidarme blaaspistolen, etc.

www.avl-rental.nl
AVL Rental verkoopt en verhuurt audiovisuele apparatuur aan bedrijven, organisatiebureaus, overheden en instellingen. Als het gaat om muziekgeluid bij horeca-inrichtingen en evenementen werken AVL Rental en Avenue Adviseurs samen aan een ‘beter geluid voor een breder publiek’.

www.jantril.nl/
Jantril verhuurt trillingsmeters of meet trillingen voor u op bouwlocaties. Jan Tril kiest voor de meest geavanceerde meetapparatuur (Vibra sbr+ serie, SBR A, B en C). Dat in combinatie met een lage overhead, zorgt ervoor dat u bij ons de beste materialen tegen de beste voorwaarden huurt. Om de trillingsmetingen goed uit te voeren koos Jantril voor de kwalitatief hoogwaardige Vibra sbr+ trillingsmeters. Deze trillingsmeters werken volgens de SBR Richtlijn Deel A en B uit 2002, de DIN 4150 en de DIN 45669.

Jantril werkt in heel Nederland, maar ook worden zij ingezet voor projecten in het buitenland. Zij verhuren de apparatuur niet alleen, maar kunnen de trillingsmeters ook voor u installeren, het project monitoren en een rapportage conform de SBR Richtlijn samenstellen.

 

© 2012 — Avenue Adviseurs - mogelijk gemaakt door: 321 Media